1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Personal Training Amerongen

2 Maart 2020 • 16.00 – 19.00 uur

OPENING Nieuwe Personal Training Studio

Op 2 maart hebben onze opening van de geheel vernieuwde PT studio. Tijdens deze opening kunt u komen kennismaken en hoort u alles over Personal Training bij Sport & Health Workout Amerongen.

Ben jij klaar voor jouw succes? We zien je graag! Mocht het zo zijn dat je 2 maart niet kan, of wil je graag eerder, dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Personal training in Amerongen bij sportschool Workout

Volg je personal training in Amerongen bij sportschool Workout, dan krijg je één-op-één begeleiding in onze fitnesszaal. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden. Van onze personal trainers krijg je constant alle benodigde en gewenste trainingsbegeleiding aan de hand van persoonlijke en op maat gemaakte trainingsschema’s.

Personal training Amerongen: balans in training, voeding en ontspanning

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Zo train je op een manier die bij jou past. Maar personal training bij Workout Amerongen is meer dan alleen sporten. Wij helpen je bij het vinden van jouw persoonlijke optimale balans in training, voeding en ontspanning.

Wanneer kies je voor personal training?

● als je heel gericht bepaalde doelen wilt bereiken
● als je blijvend wilt afvallen
● als je jouw leefstijl definitief wilt veranderen
● als je gericht wilt trainen vanwege fysieke klachten
● als je jouw sportieve prestaties wilt verbeteren
● als je niet graag in groepsverband sport

Waarom kies je voor personal training bij Workout Amerongen?

● wij helpen je met blijvende resultaten
● onze personal trainers zijn enthousiast en gemotiveerd
● vanwege onze uitstekend uitgeruste sportschool
● vanwege de complete persoonlijke begeleiding

Waarom is personal training zo populair?

Voor steeds meer mensen is personal training dé manier om gezond te blijven. Naast gezond eten en drinken is fysieke beweging van groot belang voor een lang en gelukkig leven. Onze deskundige en enthousiaste personal trainers helpen jou bij effectieve training. Want zeg nou zelf: jij wilt toch ook merkbare resultaten zonder blessures? De ervaring leert: niets werkt zo demotiverend als training die niet werkt en waar je ook nog eens last of pijn aan overhoudt. Personal training van Workout Amerongen helpt je veilig, doeltreffend en verantwoord op weg naar een sportief en gezond leven.

Voor meer info of een afspraak om kennis te maken:

0343-763820

info@workoutamerongen.nl

www.workoutamerongen.nl

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Amerongen is gezond en vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze geweldige fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en kan de hele week!

LEES MEER
Afslanken met BenFit
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico