1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Fitness Amerongen.

Fitness in Amerongen

Sport & Health Workout Amerongen maakt de fitness leuk en effectief.

Fitness in Amerongen doe je bij Workout

Bij ons krijg je professionele trainingsbegeleiding, zodat je weet wat je moet doen om de gewenste resultaten te behalen. Wil jij een betere conditie, meer spierkracht, een mooier figuur of minder lichamelijke klachten? Kies dan voor fitness bij Workout in Amerongen.

Een unieke en uitdagende beleving: fitness in Amerongen

Bij Sport & Health Workout Amerongen vind je een zeer grote, professioneel ingerichte fitnesszaal van maar liefst 380 vierkante meter. Hier kun je terecht voor individuele fitnesstraining met o.a. de nieuwste eGym apparatuur. In deze comfortabele, maar ook sfeervolle ruimte vind je professionele fitnessapparatuur. cardiotoestellen, krachttoestellen en een uitgebreide free weight (FunXtion) zone. We durven gerust te zeggen dat fitness bij Workout Amerongen een unieke en uitdagende beleving is.

Is deskundige begeleiding echt zo belangrijk bij fitness?

Ja! Deskundige begeleiding is echt onmisbaar is als je resultaten wilt behalen met fitnessen. Zonder trainers kan sporten zelfs heel slecht uitpakken: als je niet weet wat je moet doen, is het risico op overbelasting en blessures heel groot. Dan moet je tijdelijk stoppen met trainen om te herstellen en is alle inspanning voor niks geweest. En kun jij na het herstel de motivatie vinden om weer helemaal opnieuw te beginnen? Voorkom onnodige blessures en kies fitness onder deskundige begeleiding bij Workout in Amerongen.
Fitness in Amerongen, waarom kies je voor Sport & Health Workout?

● wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te laten trainen,
● wij motiveren jou met uitstekende begeleiding
● al onze instructeurs en trainers zijn gediplomeerd en ervaren
● je traint op de beste apparatuur van eGym
● je krijgt van ons een persoonlijke trainingsschema

Optimaal trainingseffect

Samen werken we continu aan een optimaal trainingseffect. Daarom houden we jouw vooruitgang en resultaten structureel bij en krijg je regelmatig een nieuw trainingsschema. Fitness is echt niet overal hetzelfde, kom het maar eens proberen en ervaar de kwaliteit van Sport & Health Workout in Amerongen.

text-page-img01

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Amerongen is gezond en vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze geweldige fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en kan de hele week!

LEES MEER
Afslanken met BenFit
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico