1 Week
GRATIS Sporten

SCHRIJF JE
NU IN!
Lees meer

Bedrijfsfitness Amerongen

Bedrijfsfitness Amerongen bij sportschool Workout

Zoek je bedrijfsfitness in Amerongen? Dan ben je bij Workout Amerongen aan het juiste adres. Wij bieden bedrijfsfitness op maat, sportfaciliteiten die naadloos aansluiten op het dagelijks functioneren van jouw bedrijf of organisatie. Gezonde medewerkers zijn gelukkige medewerkers met bedrijfsfitness Amerongen.
Bedrijfsfitness, waarom zou je dat doen?

Bedrijfsfitness is er voor bedrijven die meer willen doen aan gezondheidsbeleid in hun bedrijf. Maar waarom zou je dat doen bij sportschool Workout Amerongen? Dat doe je omdat bedrijfsfitness Amerongen veel voordelen biedt:

● bedrijfsfitness dringt het ziekteverzuim terug, je medewerkers leven gezonder
● bedrijfsfitness Amerongen verhoogt de arbeidsproductiviteit, want gezonde mensen functioneren beter
● je biedt je medewerkers een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde, zij betalen veel minder om te kunnen sporten
● fiscaal voordeel voor werkgevers van bedrijfsfitness Amerongen: je betaalt minder sociale lasten en loonbelasting
● je medewerkers zitten lekkerder in hun vel als ze lekker sporten en bewegen, ze zijn daardoor weerbaarder tegen stress en tegenslagen
● je organisatie laat zien te willen investeren in gezondheid van medewerkers, het is dus goed voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) van je organisatie

Bedrijfsfitness op maat

Bedrijfsfitness bij Workout Amerongen is maatwerk. Elke onderneming en elke organisatie heeft een eigen werkwijze en werktijden. Openingstijden, ploegendiensten en weekenddiensten, het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden. Daarom bieden wij maatwerk in bedrijfsfitness. Tijdens een aangenaam en grondig intakegesprek inventariseren wij alle wensen en mogelijkheden. Op basis daarvan komen wij met een voorstel op maat.
Samenwerking met landelijke bedrijfsfitness organisaties

Workout Amerongen werkt samen met alle nationale bedrijfsfitness organisaties zoals

● Intenz Gezondheidsplan
● Bedrijfsfitness Nederland
● Business Health Support

Jeugdfitness
fixed-col-3-img1

Jeugdfitness bij Workout Amerongen is gezond en vooral ook heel erg leuk. Bij jeugdfitness train je individueel op uitdagende apparatuur in onze geweldige fitnesszaal. Jeugdfitness is extra voordelig en kan de hele week!

LEES MEER
Afslanken met BenFit
fixed-col-3-img1

Vitaal leven is meer dan bewegen alleen. Daar hoort ook gezond, maar lekker eten bij. Verantwoord afslanken? Kies voor BenFit, niet het zoveelste 'superdieet' maar normale voeding voor het hele gezin!

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Onze instructeurs slepen jou mee in hun passie voor sport. Wil jij sporten onder begeleiding van een enthousiaste trainer die jou begeleidt en motiveert? Kies dan voor een van onze groepslessen.

LEES MEER

Personal Training

Onze personal trainers motiveren, inspireren en begeleiden jou persoonlijk. Met personal training haal jij doelgericht alle resultaten die je wenst. Je leert bij ons een uitgebalanceerde levensstijl, die je een leven lang kunt volhouden.

Meer weten? Neem dan nu contact op! Meer informatie
logo-ico